Menü

PC Hírek
Fórum [reg. - nak]
Időjárás
Itt hirdess!

Vendégkönyv

     
Chat

<<-CLOSED->>

     
Szavazás
Közérdekű!
Legyen havonta új játék?

Igen!
Nem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
S.W.I.N.E
     
Sims 2
     
Call of Duty 2
     
S.W. Battlefront
     
S.W. Battlefront 2
     
GTA San Andreas
     
Age of Empires 3
     
Call of Duty
     
Call of Duty UO
     

Járművek

Lázadók Szövetsége

 T-47 AIRSPEEDER:

A Lázadók ezt a hajót felderítésre használják. Gyors és jól lehet vele manőverezni. A fegyverzete gyenge de a vontatókábel nagyon hasznossá teszi őket az AT-AT-k ellen.

 Y-WING:

Ez a hajótípust felszíni bombázásra használják és megfelelő légvédelme is, van azonban hajók ellen hatástalan, mert lassú.

 X-WING:

Az X-Wing-eket vadászok ellen tervezték. Hogyha becéloz egy TIE gépet annak annyi. Ezt a hajót cirkálók védelmére is szokták használni.

Szeparatisták

 AAT:

Ezt a tankot előszeretettel használják, mert erős fegyverzetével mindenütt megállja a helyét és erős páncélzata van.

 DROID CSILLAGVADÁSZ:

Ez a legmegfelelőbb hajó a köztársaság hajók ellen, mert erős fegyverzetével könnyedén átlövi a köztáraság járműveinek páncélját.

 GEONOSIS-I CSILLAGVADÁSZ:

Ez a hajó a Geonosis-on nagyon jól használható, mert kicsi gyors jól manőverezhető de a fegyverzete gyenge ezért csak figyelemeltereléshez szokták használni.

 PÓKJÁRÓ:

A Pókjáró páncélzata gyenge de a fegyverzete nagyon erős, ezért könnyedén feltartóztatja a köztársasági hadsereget, de ha egymagában támad könnyedén, szétlövik.

 STAP:

A doidoknak ez a kedvenc felderítő járművük, mert felderítésre nagyon alkalmas és az ahhoz elég jó, hogy gyalogság ellen is használják.

Köztársaság

 KÖZTÁRSASÁGI ÁGYUHAJÓ:

Ez a hajó nagyon alkalmas légi támogatásnak, mert nagyon könnyen megtisztítják a terepet a droidoktól. jó erős a fegyverzete egységeket is szállít, de nagyon könnyen lelövik a vadászok.

 

 JEDI CSILLADVADÁSZ:

Ezt a hajótípust kifejezetten űrcsatákhoz tervezték. Nagyon nehéz eltalálni de a fegyverzetük nem túl erős ezért csak vadászok ellen használják.

 TX-130S VADÁSZ TANK:

Ez a tank az erős fegyverzet sebesség és manőverezhetőség közös kombinációja, ha támadásba lendül nagyon nehéz leállítani. Általában egységek támogatására szokták használni.

 

 AT-TE:

Iszonyú erős páncélzata és tűzereje van előle egy ellenség se bújhat el. Azonban nagyon lassú nehezen manőverezhető úgyhogy a gyors egységek könnyen elmenekülhetnek előle.

 

Birodalom

 TIE BOMBÁZÓ:

A neve is sugallja hogy ez egy bombázó. A TIE vadászból lett átalakítva csak sajnos a nagy súlya miatt lassú és könnyedén szétlövik az X-wingek.

 

 TIE VADÁSZ:

Könnyen le lehet lőni őket a nagy szárnyuk miatt, de szerencsére nagy a lőtávja hogy még a távolból leszedhesse az X-Wingeket. Azonban ha egy X-Wing mögé kerül azt nem, ússza meg élve.

 

 AT-ST:

Az AT-ST-nek erős páncélzata és fegyvere van ezért mindig megállja a helyét. A Barodalmiak nagyon szívesen használják, mert könnyen lehet szállítani.

 

 AT-AT:

Az ormótlanul nagy AT-AT-t nagyon nehéz elpusztítani páncélja szinte áthatolhatatlan. A fegyverzetével szemben semmi nem tud ellenállni, de a legnagyobb hátránya az AT-AT-nak hogy csak előre tud lőni ezért a csatamező széléről szokott, segíteni.

 

Egyéb

 HOMOKHAJÓ:

Őt a Tatooine-n homoksivatagaiban szokták használni csak egységek ellen hatásos.

 

 GAIN SPEEDER:

Ezt a Naboo-i rendőrség szokta használni főleg egységek ellen, de járművek ellen is jól teljesít.

 

 CLOUD CAR:

Ezt a hajót a felhővárosban szokták használni, mert könnyen elmanőverezget a felhőváros tornyai magas épületei között.

 

 74-Z SPEEDER BIKE:

Ezt a Speeder biket felderítésre szokták használni gyorsasága miatt, de fegyverekkel is fel van szerelve.

 

 KAADU:

Azt az állatot a Naboo-n a Gunganok szokták használni.

 

 TAUN TAUN:

Ez az állat a Hoth-on őshonos, nagyon jól bírja az ottani hőmérsékletet ezért a Lázadók felderítésre, szokták használni.

 

 
     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatók száma
Indulás: 2006-03-21
     

Beállítás Kezdőlapnak!

 

Üdvözöllek a PC Cuccokon!

Társoldalam:

Tomfe2.hu - Kosár!

     

Hírek

Trükkök

FTP LE-FELTÖLT.
Windows Trükkök
Windows Trükk. 2.

Programok

Letöltés-vezérl.
Böngészők
Csevegő
Multimédia


     
Google PageRank

InterNational TOP 100

link csere linkcsere azonnal

TopTen - A tíz legjobb

WYW ۝ Globál Directory

Link, bannercsere szuja.hu

TopLista

     

Hirdetőhely kiadó!

~~Üdvözöllek a PC Cuccokon!~~  ~~Itt egy csomó cuccot találsz PC-vel kapcsolatban!~~  ~~Van játékokhoz leírás, windows tippek, letöltések-> böngészők, csevegők, stb...~~  ~~AZ OLDAL FOLYAMATOS FEJLESZTÉS ALATT ÁLL!~~  ~~Jó böngészést kíván: Tomfe~~  ~~Társoldalam: Tomfe2 ~~  


ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen