Menü

PC Hírek
Fórum [reg. - nak]
Időjárás
Itt hirdess!

Vendégkönyv

     
Chat

<<-CLOSED->>

     
Szavazás
Közérdekű!
Legyen havonta új játék?

Igen!
Nem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
S.W.I.N.E
     
Sims 2
     
Call of Duty 2
     
S.W. Battlefront
     
S.W. Battlefront 2
     
GTA San Andreas
     
Age of Empires 3
     
Call of Duty
     
Call of Duty UO
     
Egységek

Lázadó katona:

A Lázadó katona gyalogság ellen hatásos, különösen, ha taktikájukat osztagokra alapozzák.

Felszerelés: sugárkarabély, sugárpisztoly, hődetonátor, sokkgránát

 

 Lázadó gárdista:

A Lázadó gárdistákat akkor hívják, ha a Birodalmi járműdandáron kell rést ütni. Nehézfegyverzetük segítségével könnyedén leszedik a fenyegető ellenséges légi és földi járműveket.

Felszerelés:Rakétavető, sugárpisztoly, hődetonátor, akna

 

 Lázadó pilóta:

A Lázadó pilóták regenerálják bármilyen jármű egészségét, amelybe beszállnak. Képesek a sérült járműveket és droidokat kívülről megjavítani, emellett tudnak lőtornyokat építeni és javítani.

Felszerelés:sugárágyú, sugárpisztoly, fúziós vágó, lőszer-/egészégcsomag

 Lázadó mesterlövész:

Speciális feladata a célpontok biztonságos távból történő felderítése és megsemmisítése. Droidja képes halálos kozmikus csapást hívni az ellenségre.

Felszerelés:mesterlövész karabély, sugárpisztoly, hődetonátor, felderítő droid

 Wookie csempész:

Ha észrevétlenül kell elslisszolnod egy birodalmi flotta mellett, csak keress egy csempészt. Egy kis pénzért a csempész hajlandó megkockáztatni, hogy a császár orra előtt átcsempész.

Felszerelés:Nyílvető, gránátvető, időzített bomba

 

Galaktikus Birodalom:

 Rohamosztagos:

A félelmetes Rohamosztagosok kemény hófehér páncélzata a Császár vasakaratát testesíti meg. Végletesen fegyelmezettek és fantasztikusan hűségesek a Császárhoz, ezért kitűnő támadóerőt biztosítanak a csatában.

Felszerelés:sugárkarabély, sugárpisztoly, hődetonátor, sokkgránát

 

 Sokkoló rohamosztagos:

A Sokkoló rohamosztagosok és kisméretű hordozható rakétavetőjük igen hatékony támogatói a rohamcsapatoknak. Ez a fegyver robbanótölteteket lő ki, mely rendkívül hatékonyjárművek és zárt alakzatú gyalogság ellen.

Felszerelés:rakétavető, sugárpisztoly, hődetonátor, akna

 Birodalmi pilóta:

A Birodalmi pilóták regenerálják bármilyen jármű egészségét, amelybe beszállnak. Képesek a sérült járműveket és droidokat kívülről megjavítani, emellett tudnak lőtornyokat építeni és javítani.

Felszerelés:aknavető, sugárpisztoly, fúziós vágó, lőszer-/egészégcsomag

 

 Felderítő rohamosztagos:

A Felderítő rohamosztagosok az álcázás és a felderítő droidok segítségével messzi ellenfeleket vesznek célba és semmisítenek meg nagy hatóerejű távcsöves puskáikkal. Droidja képes kozmikus csapást kérni a Birodalmi flottától.

Felszerelés:mesterlövész karabély, sugárpisztoly, hődetonátor, felderítő droid

 Sötét rohamosztagos:

A Sötét rohamosztagosok sugárhajtású jetpack-jük segítségével képesek odaugrani a célpontjukhoz. Közel érve annyi kárt igyekeznek tenni benne, amennyit csak lehetséges.

Felszerelés:robbanó ágyú, sugárpisztoly, hődetonátor

 

 Köztársaság:

 Klón katona:

A Klón katonák tökéletes genetikai alkotások, ők képzik a Köztársaság hadseregének gerincét. Gyalogság ellen a leghatásosabbak, amikor nagy számban, összehangoltan támadnak.

Felszerelés:sugárkarabély, sugárpisztoly, EMP gránát, sokkgránát

 

 EFK katona:

Az Előretolt Felderítő Kommandó katonái végzik a köztársaság hadseregének járműellenes harctéri feladatát. Ezért az EFK katona nagy hatóerejű rakétavetővel van felszerelve. Azonban eme specializáció miatt közelharcban kevesebb lehetőség áll rendelkezésükre, ezért a védelmet illetően csakis bajtársaikra számíthatnak.

Felszerelés:rakétavető, sugárpisztoly, hődetonátor, akna

 

 Klón pilóta:

A Klón pilóták regenerálják bármilyen jármű egészségét, amelybe beszállnak. Képesek a sérült járműveket és droidokat kívülről megjavítani, emellett tudnak lőtornyokat építeni és javítani.

Felszerelés:villámszóró, sugárpisztoly, fúziós vágó, lőszer-/egészégcsomag

 

 Klón mesterlövész:

A harcmezőn, a Klón mesterlövészeknek egyetlen feladata van: az ellenséges gyalogság szétbomlasztása. Felderítő droidjai szintén képesek kozmikus csapást hívni az ellenséges állásokra.

Felszerelés:mesterlövész karabély, sugárpisztoly, hődetonátor, felderítő droid

 

 Légi kommandós:

A Jango Fett genetikai emlékét hasznosító Légi kommandós jetpack-je segítségével nagy távolságokat képes megtenni rövid idő alatt. Gyorsasága miatt a repülő Légi kommandóst igen nehéz eltalálni, EMP rakétavetője pedig halálos fegyver a droidhadsereg ellen.

Felszerelés:EMP rakétavető, kommandós pisztoly, hődetonátor

 

 Szeparatisták:

 Szuper harcidroid:

A Naboo-i csata elvesztése után a Kereskedelmi Szövetség egy erősebb, függetlenebb harci droidot rendelt. Az ormótlan, megerősített Harcidroidokra hasonlító Szuper harcidroid, mindenben fölötte áll csontvázszerű hasonmásainak.

Felszerelés:csukló löveg, tri löveg, csukló rakétavető

 

 Rohamdroid:

A Szeparatisták irányítása alatt a rohamdroidok olcsó de hatásos megoldást jelentenek a gyors Köztársasági járművek fenyegetése ellen. Lényegében a mozgó rakétakilövőként szolgáló droidok segítségével a Szeparatisták nehéz helyzet megoldására is képesek.

Felszerelés:rakétavető, sugárpisztoly, hődetonátnátor, akna

 

 Droid pilóta:

A Droid pilóták regenerálják bármilyen jármű egészségét, amelybe beszállnak. Képesek a sérült járműveket és droidokat kívülről megjavítani, emellett tudnak lőtornyokat építeni és javítani.

Felszerelés:sugárzógránát vető, sugárpisztoly, fúziós vágó, lőszer-/egészégcsomag

 

 Orgyilkos droid:

Az Orgyilkos droidokat kifejezetten arra tervezték és programozták, hogy fejlett célzóképességégükkel még a rendkívül távol ólálkodó Köztársasági hadsereg egységeit is hamar megöljék. Felderítő droidjai képesek kozmikus csapást hívni a Köztársasági hadseregre.

Felszerelés:mesterlövész karabély, sugárpisztoly, hődetonátor, felderítő droid

 

 Droideka:

Még a Jedi lovagok is félnek ezektől a rákszerű droidoktól melyek saját pajzzsal és a karjuk helyén két nagy erejű ismétlőpuskával vannak felszerelve. És kerékké tud válni, hogy gyorsabban tudjon közlekedni a csatamezőn.

Felszerelés:karokra szerelt ismétlőpuska, pajzssugárzó

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatók száma
Indulás: 2006-03-21
     

Beállítás Kezdőlapnak!

 

Üdvözöllek a PC Cuccokon!

Társoldalam:

Tomfe2.hu - Kosár!

     

Hírek

Trükkök

FTP LE-FELTÖLT.
Windows Trükkök
Windows Trükk. 2.

Programok

Letöltés-vezérl.
Böngészők
Csevegő
Multimédia


     
Google PageRank

InterNational TOP 100

link csere linkcsere azonnal

TopTen - A tíz legjobb

WYW ۝ Globál Directory

Link, bannercsere szuja.hu

TopLista

     

Hirdetőhely kiadó!

~~Üdvözöllek a PC Cuccokon!~~  ~~Itt egy csomó cuccot találsz PC-vel kapcsolatban!~~  ~~Van játékokhoz leírás, windows tippek, letöltések-> böngészők, csevegők, stb...~~  ~~AZ OLDAL FOLYAMATOS FEJLESZTÉS ALATT ÁLL!~~  ~~Jó böngészést kíván: Tomfe~~  ~~Társoldalam: Tomfe2 ~~  


ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen