Menü

PC Hírek
Fórum [reg. - nak]
Időjárás
Itt hirdess!

Vendégkönyv

     
Chat

<<-CLOSED->>

     
Szavazás
Közérdekű!
Legyen havonta új játék?

Igen!
Nem!
Szavazás állása
Lezárt szavazások
     
S.W.I.N.E
     
Sims 2
     
Call of Duty 2
     
S.W. Battlefront
     
S.W. Battlefront 2
     
GTA San Andreas
     
Age of Empires 3
     
Call of Duty
     
Call of Duty UO
     
Egységek

Lázadó katona:

A Lázadó katona gyalogság ellen hatásos, különösen, ha taktikájukat osztagokra alapozzák.

Felszerelés: sugárkarabély, sugárpisztoly, hődetonátor, sokkgránát

 

 Lázadó gárdista:

A Lázadó gárdistákat akkor hívják, ha a Birodalmi járműdandáron kell rést ütni. Nehézfegyverzetük segítségével könnyedén leszedik a fenyegető ellenséges légi és földi járműveket.

Felszerelés:Rakétavető, sugárpisztoly, hődetonátor, akna

 

 Lázadó pilóta:

A Lázadó pilóták regenerálják bármilyen jármű egészségét, amelybe beszállnak. Képesek a sérült járműveket és droidokat kívülről megjavítani, emellett tudnak lőtornyokat építeni és javítani.

Felszerelés:sugárágyú, sugárpisztoly, fúziós vágó, lőszer-/egészégcsomag

 Lázadó mesterlövész:

Speciális feladata a célpontok biztonságos távból történő felderítése és megsemmisítése. Droidja képes halálos kozmikus csapást hívni az ellenségre.

Felszerelés:mesterlövész karabély, sugárpisztoly, hődetonátor, felderítő droid

 Wookie csempész:

Ha észrevétlenül kell elslisszolnod egy birodalmi flotta mellett, csak keress egy csempészt. Egy kis pénzért a csempész hajlandó megkockáztatni, hogy a császár orra előtt átcsempész.

Felszerelés:Nyílvető, gránátvető, időzített bomba

 

Galaktikus Birodalom:

 Rohamosztagos:

A félelmetes Rohamosztagosok kemény hófehér páncélzata a Császár vasakaratát testesíti meg. Végletesen fegyelmezettek és fantasztikusan hűségesek a Császárhoz, ezért kitűnő támadóerőt biztosítanak a csatában.

Felszerelés:sugárkarabély, sugárpisztoly, hődetonátor, sokkgránát

 

 Sokkoló rohamosztagos:

A Sokkoló rohamosztagosok és kisméretű hordozható rakétavetőjük igen hatékony támogatói a rohamcsapatoknak. Ez a fegyver robbanótölteteket lő ki, mely rendkívül hatékonyjárművek és zárt alakzatú gyalogság ellen.

Felszerelés:rakétavető, sugárpisztoly, hődetonátor, akna

 Birodalmi pilóta:

A Birodalmi pilóták regenerálják bármilyen jármű egészségét, amelybe beszállnak. Képesek a sérült járműveket és droidokat kívülről megjavítani, emellett tudnak lőtornyokat építeni és javítani.

Felszerelés:aknavető, sugárpisztoly, fúziós vágó, lőszer-/egészégcsomag

 

 Felderítő rohamosztagos:

A Felderítő rohamosztagosok az álcázás és a felderítő droidok segítségével messzi ellenfeleket vesznek célba és semmisítenek meg nagy hatóerejű távcsöves puskáikkal. Droidja képes kozmikus csapást kérni a Birodalmi flottától.

Felszerelés:mesterlövész karabély, sugárpisztoly, hődetonátor, felderítő droid

 Sötét rohamosztagos:

A Sötét rohamosztagosok sugárhajtású jetpack-jük segítségével képesek odaugrani a célpontjukhoz. Közel érve annyi kárt igyekeznek tenni benne, amennyit csak lehetséges.

Felszerelés:robbanó ágyú, sugárpisztoly, hődetonátor

 

 Köztársaság:

 Klón katona:

A Klón katonák tökéletes genetikai alkotások, ők képzik a Köztársaság hadseregének gerincét. Gyalogság ellen a leghatásosabbak, amikor nagy számban, összehangoltan támadnak.

Felszerelés:sugárkarabély, sugárpisztoly, EMP gránát, sokkgránát

 

 EFK katona:

Az Előretolt Felderítő Kommandó katonái végzik a köztársaság hadseregének járműellenes harctéri feladatát. Ezért az EFK katona nagy hatóerejű rakétavetővel van felszerelve. Azonban eme specializáció miatt közelharcban kevesebb lehetőség áll rendelkezésükre, ezért a védelmet illetően csakis bajtársaikra számíthatnak.

Felszerelés:rakétavető, sugárpisztoly, hődetonátor, akna

 

 Klón pilóta:

A Klón pilóták regenerálják bármilyen jármű egészségét, amelybe beszállnak. Képesek a sérült járműveket és droidokat kívülről megjavítani, emellett tudnak lőtornyokat építeni és javítani.

Felszerelés:villámszóró, sugárpisztoly, fúziós vágó, lőszer-/egészégcsomag

 

 Klón mesterlövész:

A harcmezőn, a Klón mesterlövészeknek egyetlen feladata van: az ellenséges gyalogság szétbomlasztása. Felderítő droidjai szintén képesek kozmikus csapást hívni az ellenséges állásokra.

Felszerelés:mesterlövész karabély, sugárpisztoly, hődetonátor, felderítő droid

 

 Légi kommandós:

A Jango Fett genetikai emlékét hasznosító Légi kommandós jetpack-je segítségével nagy távolságokat képes megtenni rövid idő alatt. Gyorsasága miatt a repülő Légi kommandóst igen nehéz eltalálni, EMP rakétavetője pedig halálos fegyver a droidhadsereg ellen.

Felszerelés:EMP rakétavető, kommandós pisztoly, hődetonátor

 

 Szeparatisták:

 Szuper harcidroid:

A Naboo-i csata elvesztése után a Kereskedelmi Szövetség egy erősebb, függetlenebb harci droidot rendelt. Az ormótlan, megerősített Harcidroidokra hasonlító Szuper harcidroid, mindenben fölötte áll csontvázszerű hasonmásainak.

Felszerelés:csukló löveg, tri löveg, csukló rakétavető

 

 Rohamdroid:

A Szeparatisták irányítása alatt a rohamdroidok olcsó de hatásos megoldást jelentenek a gyors Köztársasági járművek fenyegetése ellen. Lényegében a mozgó rakétakilövőként szolgáló droidok segítségével a Szeparatisták nehéz helyzet megoldására is képesek.

Felszerelés:rakétavető, sugárpisztoly, hődetonátnátor, akna

 

 Droid pilóta:

A Droid pilóták regenerálják bármilyen jármű egészségét, amelybe beszállnak. Képesek a sérült járműveket és droidokat kívülről megjavítani, emellett tudnak lőtornyokat építeni és javítani.

Felszerelés:sugárzógránát vető, sugárpisztoly, fúziós vágó, lőszer-/egészégcsomag

 

 Orgyilkos droid:

Az Orgyilkos droidokat kifejezetten arra tervezték és programozták, hogy fejlett célzóképességégükkel még a rendkívül távol ólálkodó Köztársasági hadsereg egységeit is hamar megöljék. Felderítő droidjai képesek kozmikus csapást hívni a Köztársasági hadseregre.

Felszerelés:mesterlövész karabély, sugárpisztoly, hődetonátor, felderítő droid

 

 Droideka:

Még a Jedi lovagok is félnek ezektől a rákszerű droidoktól melyek saját pajzzsal és a karjuk helyén két nagy erejű ismétlőpuskával vannak felszerelve. És kerékké tud válni, hogy gyorsabban tudjon közlekedni a csatamezőn.

Felszerelés:karokra szerelt ismétlőpuska, pajzssugárzó

     
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
     
Látogatók száma
Indulás: 2006-03-21
     

Beállítás Kezdőlapnak!

 

Üdvözöllek a PC Cuccokon!

Társoldalam:

Tomfe2.hu - Kosár!

     

Hírek

Trükkök

FTP LE-FELTÖLT.
Windows Trükkök
Windows Trükk. 2.

Programok

Letöltés-vezérl.
Böngészők
Csevegő
Multimédia


     
Google PageRank

InterNational TOP 100

link csere linkcsere azonnal

TopTen - A tíz legjobb

WYW ۝ Globál Directory

Link, bannercsere szuja.hu

TopLista

     

Hirdetőhely kiadó!

~~Üdvözöllek a PC Cuccokon!~~  ~~Itt egy csomó cuccot találsz PC-vel kapcsolatban!~~  ~~Van játékokhoz leírás, windows tippek, letöltések-> böngészők, csevegők, stb...~~  ~~AZ OLDAL FOLYAMATOS FEJLESZTÉS ALATT ÁLL!~~  ~~Jó böngészést kíván: Tomfe~~  ~~Társoldalam: Tomfe2 ~~  


Alicia Vikander - A legbiztosabb magyar forrásod az Oscar-díjas színésznõrõl! Képek, cikkek, hírek, minden egy helyen!    *****    -----Portálépítés és portáldíszítés kezdõknek és haladóknak! Rengetek leírás, JavaScriptek , CSS ,HTML kódok,Design!----    *****    Nem lehet saját lovad? Nevelj virtuálisan ITT! Nevelj, versenyezz, licitálj szebbnél szebb lovakra!    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG -A LEGINFORMÁLTABB ÉS LEGTARTALMASABB MAGYAR HONLAP AZ ÉNEKESNÕRÕL - SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! Azaz... Hol a sapkája??? Ó jaj! Most mi lesz? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Ha te is szereted az Arrow sikersorozat elbûvölõ házaspárját látogass el az ország egyetlen Olicity rajongói oldalára!    *****    Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony - Barbie - My Little Pony    *****    VIDEOJÁTÉK HONLAP! Retro játékoktól, a legújabbakig! Friss újdonság: Call of Duty: WWII és WoW: Battle for Azeroth!    *****    Kapható a VÖRÖS HÓ címû regény. Kaland és rejtély az örök fagy birodalmában. VÖRÖS HÓ. Részletek a weboldalon!    *****    Ho-ho-hó! A Mikulás útra kész! De hova lett a sapkája??? Ó jaj! Elmarad a Mikulás-nap??? Gyorsan gyertek a Mesetárba!    *****    Legfrissebb videojátékok, fõleg Warcraft és FPS játék hírek! Blog, Airsoft, Tech! Kattints ide!    *****    Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok | Furry Fandom | Antropomorf Állatok    *****    Hová bújnak a virágmanók, ha elered az õszi esõ? Nem találjátok ki? Nyuszi mama majd elárulja! Gyertek a Mesetárba!    *****    Nálam nincsenek AKCIÓK, minden elemzés BECSÜLET KASSZÁS, az oktatás pedig INGYENES! Keress oldalamon!    *****    Bavaria 42 2018ban is várunk szeretettel mindenkit egy felejthetetlen tengeri vitorlás túrára! Vitorlás tudás nem szükséges!! Bavaria 42    *****    SELENA GOMEZ MAGYARORSZÁG - HA ELSÕKÉZBÕL SZERETNÉL INFORMÁLÓDNI, AKKOR ITT A HELYED - LEGFRISEBB HÍREK, KÉPEK, CIKKEK!    *****    Karácsonyra szép AJÁNDÉK egy Személyre szóló asztrológiai elemzés! Kinyomtatva és bekötve örök emlék marad!    *****    ***MUNKALEHETÕSÉG!*** Új cég, új lehetõség, ingyenes regisztráció! Ugye tudod, mit jelent elsõk között lenni...?!    *****    A legfrissebb videojátékokról olvashatsz híreket! Elemezzük a Call of Duty sorozat legújabb részét World War II    *****    A RENDKÍVÜLI horoszkóp akciók Karácsonyig tartanak,most rendelj saját illetve szeretteid részére elemzéseket. Kattints